• Aanhuur Makelaar
 • Woonruimte
 • Expat info
 • Lifestyle
 • Over ons
 • Contact

  Het gezicht achter RRelocation!

  6 maart 2018

  RRelocation is een zusterbedrijf van Ben Housing en Ben Vastgoedbeheer en is sinds 1 januari 2018 een nieuw begrip in Rotterdam. Waar wij voor staan? Wij gaan actief op zoek in ons netwerk en bij collega makelaars, om de perfecte woning te vinden voor iedereen die in onze prachtige stad Rotterdam wil gaan wonen! Indien gewenst begeleiden wij ook bij het administratieve proces om een Nederlandse inwoner te worden.

  Rotterdam is hot, we staan in de top 10 van te bezoeken steden, we hebben een hoog gewaardeerde universiteit en toffe bedrijven die steeds meer expats aannemen. Maar….. al deze fantastische mensen hebben ook huisvesting nodig in Rotterdam en zie dat maar eens voor elkaar te krijgen in een vastgoed markt die totaal onbekend voor je is. Ze hebben vaak geen idee van de overspannen huurmarkt, hoge huurprijzen en het schaarse aanbod en hoge vraag. Wat ik persoonlijk een belangrijk punt vindt is dat zij aan komen in een nieuwe stad, hebben het druk met hun nieuwe baan of studie, en kunnen zich niet focussen omdat ze in hun achterhoofd bezig zijn met het vinden van een woning. Want ja dat getekende huurcontract is de key tot het worden van ‘’een nieuwe Rotterdammer’’. Het biedt toegang tot het verkrijgen van een BSN en tot het openen van een Nederlands bankrekening nummer. Dit zijn vaak ook vereisten om als international te starten bij een Nederlands bedrijf.

   

  RRelocation speelt hier op in! Want zeg nou zelf hoe fijn zou jij het vinden als je in een ander land aankomt en je wordt volledig ontzorgd in het relocation proces.

   

  De persoon achter RRelocation ben ik! Rosanne Hendriksen, 27 jaar oud en woon in het centrum van Rotterdam. Opgegroeid als zeeuws meisje en ondertussen al 10 jaar trotse inwoner van Rotterdam. Commerciële economie gestudeerd, gewerkt in de marketing en uiteindelijk mijn hart gevolgd naar het vastgoed. 2 jaar geleden begonnen bij Ben Housing als verhuurmakelaar wat ik met veel plezier heb gedaan. Ik heb veel geleerd over de vastgoedmarkt en mijn commerciële vaardigheden goed benut. Maar na 2 jaar is het tijd voor een nieuwe uitdaging en kies ik meer voor de persoonlijke aanpak, om een kandidaat te helpen aan haar of zijn droomwoning, in een vaak nog onbekende stad voor hun! Zo ben je het ene moment op pad met een expat familie uit Brazilië, die op zoek is naar een familiehuis in Hillegersberg en het andere moment ben je op zoek voor een kandidaat uit Amsterdam, die vanwege een nieuwe baan naar Rotterdam wil verhuizen.

   

  Kortom ik heb gewoon een hele leuke baan waarin ik contact heb met allerlei verschillende woningzoekenden: expats, (internationale) studenten, starters (bijvoorbeeld traineeships) en nog veel meer mensen die gericht een woning zoeken in of rondom Rotterdam.

  Heeft U een woning te huur? Dan sta ik te springen om deze te bezichtigen met een van mijn woningzoekenden!