• Aanhuur Makelaar
 • Woonruimte
 • Expat info
 • Lifestyle
 • Over ons
 • Contact
  Housing

  Lange termijn woonruimte

  Dus je bent op zoek naar een Lange termijn woonruimte in Rotterdam? Laten we allereerst zeggen dat Rotterdam een stad is waar je ongetwijfeld een aangenaam verblijf zult hebben, en ten tweede zal RRelocation er alles aan doen om jouw verhuizing naar Rotterdam soepel te laten verlopen, dankzij onze persoonlijke assistentie en dienstenaanbod. Op deze pagina kun je alvast wat standaard informatie vinden over Lange termijn woonruimte in Rotterdam, neem contact met ons op voor meer informatie.

   

   

   

  RRelocation Service Rotterdam:

  Lange termijn woonruimte voor expats

  Je hebt die droombaan in Rotterdam gevonden en je bent nu op zoek naar een plek waar je echt thuis kunt komen. RRelocation kan op zoek gaan naar een passend huis of appartement, zelfs wanneer je op duizenden kilometers afstand bent. We kunnen zelfs een fitness abonnement voor je regelen, kinderopvang voor de kinderen en alles wat je nodig hebt om een vliegende start te maken.

   

  RRelocation Service Rotterdam:

  Lange termijn woonruimte voor werkgevers

  Werknemers huren in het buitenland kan jouw bedrijf versterken, maar je kunt niet verwachten dat ze s’ nachts aan hun bureau slapen. Met behulp van ons uitgebreide netwerk aan vastgoed professionals zullen we voor jouw personeel passende accommodaties vinden op basis van Lange termijn contracten. We bieden complete oplossingen aan en zorgen dat we aan alle wensen tegemoet komen.

  Meer info

  RRelocation Service Rotterdam:

   

  Lange termijn woonruimte voor studenten

  Ben je op zoek naar een plek waar je voor een langere periode kunt verblijven? Een hostel klinkt gezellig, maar het is niet bepaald bevorderlijk voor jouw studie. We kunnen een passend appartement of zelfs een compleet huis vinden tegen een prijs die jij kunt veroorloven. We zullen je zelfs begeleiden met de oriëntatie in de stad via eigen vervoer of met openbaar vervoer.

  Meer info

  RRelocation Service Rotterdam:

  Lange termijn woonruimte voor Nederlands ingezetenen

  Je hoeft niet van ver te komen om van onze diensten gebruik te maken. RRelocation is ook beschikbaar voor bewoners van Nederland die op zoek zijn naar een mooie plek om te wonen in Rotterdam. We gaan ervan uit dat je de weg zelf wel kunt vinden, laat ons het zware werk verrichten en een geschikte woonruimte voor je zoeken.

  Meer info