• Aanhuur Makelaar
 • Woonruimte
 • Expat info
 • Lifestyle
 • Over ons
 • Contact
  Short term

  Korte termijn woonruimte

  Wil je slechts voor een korte periode in Rotterdam verblijven? Natuurlijk, je kunt proberen om niet verliefd te worden op deze dynamische stad, RRelocation biedt je alle diensten die je nodig hebt om direct aan de slag te gaan. Je kunt op deze pagina de standaard informatie vinden over Korte termijn woonruimte in Rotterdam. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

   

   

   

  Korte termijn woonruimte in Rotterdam voor expatriates

  Wanneer je een fantastische baan hebt gevonden, of een interessante zakelijke uitdaging aangaat, of wanneer je gewoon zelf wilt ervaren wat je gehoord hebt over Rotterdam, zal RRelocation ervoor zorgen dat je kunt sterk kunt beginnen met jouw Nederlandse leven in Rotterdam. Wanneer je op dit moment woonachtig bent in het buitenland, kunnen wij onze verhuisdiensten afhandelen per telefoon, mail of chat. Afgezien van huizenjagen in Rotterdam kunnen we ook op zoek gaan naar geschikte scholen, artsen en zelf jouw fitness abonnement regelen. We zorgen voor jou en je complete familie!

   

   

  Korte termijn woonruimte in Rotterdam voor werkgevers

  Wanneer je op zoek bent naar een geschikte woonruimte voor personeelsleden die veel reizen, of aan een specifiek project werken, zul je snel een geschikt huis of appartement moeten vinden. RRelocation kan van A tot Z alle woonwensen regelen, snel en professioneel. We kunnen zelfs de vliegtickets regelen en transfers voor jouw werknemers.

  Meer info

   

  Korte termijn woonruimte in Rotterdam voor studenten

  Kom je naar Rotterdam voor slechts een korte periode, bijvoorbeeld om een cursus te volgen aan de beroemde Erasmus Universiteit? Je hoeft niet van bankstel naar bankstel te surfen met onze betaalbare en persoonlijke Korte termijn huisvesting oplossingen in Rotterdam. We kunnen je zelfs in de goede richting sturen per fiets!

  Meer info

   

  Korte termijn woonruimte in Rotterdam voor Nederlands ingezetenen

  Rotterdam werkt als een magneet voor bewoners van Nederland, dit kan het lastig maken om het juiste appartement of huis te vinden in deze omgeving. Wees gerust, we kennen mensen die mensen kennen die weer mensen kennen… Laat RRelocation voor jou de kastanjes maar uit het vuur halen, zo kun jij optimaal genieten in Rotterdam!

  Meer info

   

  Van kaal naar volledig ingerichte appartementen in Rotterdam

  De meeste huizen en appartementen zijn standaard niet ingericht. Wanneer je op zoek bent naar een complete oplossing kunnen we ook de stoffering en het meubilair voor je regelen. Dat doen we in samenwerking met Ben Vastgoedbeheer, onze zustermaatschappij met een zeer snelle oplevering (twee weken) en betaalbare prijzen. Neem contact op voor meer informatie.