• Aanhuur Makelaar
 • Woonruimte
 • Expat info
 • Lifestyle
 • Over ons
 • Contact
  Relocation

  ROTTERDAM EXPATS

  Aanhuurmakelaar

   

   

  Aanhuurmakelaar

  RRelocation biedt aanhuurdiensten voor expats, (internationale) studenten en Nederlandse ingezetenen die op zoek zijn naar een geschikt huis of appartement in Rotterdam. Dankzij onze ruime ervaring en omvangrijk netwerk zijn we in staat voor elke cliënt een geschikt onderkomen te vinden. Op deze pagina zullen we de basis van onze dienstverlening en werkwijze uitleggen. Voor meer informatie kun je gerust even contact opnemen.

  De RRelocation aanpak

  Voordat we aan het werk gaan is het van belang eerst kennis te maken. We kunnen ons eerste interview in persoon afleggen, telefonisch, per mail, Skype, FaceTime, Whatsapp en zelfs via tekstberichten. Waar je ook bent, en ongeacht welke wijze van communicatie je prefereert, we zijn altijd beschikbaar voor ons eerste gesprek. Wanneer we jouw persoonlijke informatievereisten en voorkeuren op een rij hebben, kunnen we aan de slag met de huizenjacht in Rotterdam, en ervoor zorgen dat je een geschikte woning zult vinden met vertrouwen en met gemak.

   

  We zijn jouw ogen

  Op het moment dat we passende locaties hebben gevonden nemen we je mee om de opties te bekijken. Wanneer het niet mogelijk is om de locaties zelf te bezoeken kunnen wij een bezoek brengen aan de locaties. Onze vertegenwoordigers zullen ter plekke foto’s en video opnames maken die ze vervolgens zullen doorsturen.

  We hebben een match gevonden, wat nu?

  Je bent helemaal verliefd geworden op een appartement, studio of compleet ingericht huis en je wilt direct intrekken! Nu kunnen we in onderhandeling gaan met de eigenaar, het contract beoordelen, de nutsvoorzieningen regelen en meer. We kunnen alles wat nodig is om in te trekken voor je regelen.

   

  En er is nog meer!

  RRelocation is een complete dienstverlener, we bieden diensten van A tot Z voor onze klanten indien dit gewenst is. Denk aan werkzaamheden als:

  Vliegtickets boeken en transfers vanaf het vliegveld regelen.

  We laten je kennismaken met de stad Rotterdam.

  Het regelen van registraties zoals BSN en DigiD.

  Een passende school of kinderdagverblijf zoeken voor jouw kinderen.

  Het compleet huis of appartement inrichten.